Menu Sluiten

Werken Met Een Handtakel

Vabotec is een onderneming die haar weg in onze huidige industriele maatschappij heeft gemaakt op basis van jarenlange ervaring.Vabotec zal er alles aan doen om in samenwerking met haar klanten honkvaste relaties op te bouwen.

Met visie op hef- en hijswerktuigen

Met kennis van zaken, zoveel mogelijk op de vraag van de klant inspelen, met standaard producten en hun toegevoegde waarde, “productkennis”.

Al meer dan 35 jaar zijn wij u graag van dienst. Wij zijn het juiste adres voor al uw benodigdheden op het gebied van heffen en hijsen. Onze experts staan voor u klaar om voor elke toepassing het beste product te kiezen. Wij bieden u een compleet aanbod van hef- en hijsmiddelen van onze topmerken Move-it, Prolift en Vabosafe.

Onze producten:

De producten in het programma van Vabotec worden aan de basis en tijdens het fabricatie proces streng gecontroleerd op conformiteit, kwaliteit (aan GS getoetste zekerheid) machinerichtlijnen 2006/42/EG. Deze stelling komt tot stand door een strikte samenwerking met TUV Rheinland.

U vraagt eenvoudig een offerte aan voor deze producten bij Vabotec of de door ons geselecteerde dealers. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar en eenvoudig te verkrijgen zowel in Nederland als Belgiƫ!

30426173042617

More info

tags: Takels – Soorten Takels – Handtakels – Veiligheid Takels – Gebruiksvoorwaarden Takels – 

Wenst u meer info over werken met een handtakel kijk dan vlug op https://www.vabotec.com | Werken Met Een Handtakel

Hijsen | Heffen En Hijsen | Takeltuigen | Heffen | Veiligheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Werken met een handtakel

menu home bijzondere voorwaarden ds bvba al onze rekeningen dienen contant betaald te worden werken met een handtakel firma Reclamaties betreffende werken worden enkel aanvaard indien die schriftelijk geschieden en binnen de acht dagen na ontvangst der factuur na deze termijn beschouwen wij de facturen als definitief aangenomen. Nietbetaalde facturen brengen een intrest op van per maand en zonder enige ingebrekestelling te noodzaken in geval van nietbetaling van een factuur wordt het bedrag ervan verhoogd met en dit met een minimum van . Behoudens uitdrukkelijk anders beding worden de herstellingswerken de takelwerken en de kraanwerken uitsluitend verricht voor de rekening van de klant niet voor hun verzekeringsmaatschappij houdt de opdracht in .

nederlands franais home services onderhoud keuren certificeren proeflasten hijswerktuigen reparaties onderdelen reviseren storingen producten kraansystemen rolbruggen hangbaansystemen kraansets monorails wandconsole kranen zwenkkranen takels kettingtakels compacte takels lierwerken staaldraadtakels aandrijftechniek besturing motoren tandwielkasten voeding wielblokken service en onderhoud referentieprojecten afvalverwerking agrarisch amusement bouw cement glas steen amp beton design energie hout kunststof logistiek amp transport luchtvaart machine amp gereedschap maritiem metaal offshore voedingsmiddelen shop vacatures over ons vacatures van den berg transporttechniek tools restlevensduurcalcul.

Gegevens over Werken met een handtakel

burelen en parking ma vrij u u za zo gesloten home wagenpark zwaardere werk lading behandeling zonder woorden exclusief transport circuit zolder contact menu zwaardere werk lading behandeling contacteer ons tel fax emailprotected haachtsesteenweg melsbroek contacteer ons home wagenpark zwaardere werk zwaarder takel en sleepwerk slechts n adres takeldienst dierickx het wagenpark van takeldienst dierickx is zodanig uitgebreid dat u ook voor het zwaardere takel en sleepwerk bij ons terecht kunt. Naast de standaard takel en servicewagens beschikken wij ook over iveco x deze stevige machine komt tot zijn volste recht op het onverharde. Een lepelinstallatie en zware treklieren maken van deze takelwagen de ideale offroad takelwagen. Daf vierasser met als opbouw een century s sdu ii rotator het belangrijkste kenmerk is de draaibare uitschuifbare kraanarm. Deze heeft bij een ingeschoven mast een maximum capaciteit van ton. Uitgeschoven is dat nog . Kg belangstelling in de prijs van werken met een handtakel Bij de tweede vooras z.