Menu Sluiten

Loopkatten

Vabotec is een onderneming die haar weg in onze huidige industriele maatschappij heeft gemaakt op basis van jarenlange ervaring.Vabotec zal er alles aan doen om in samenwerking met haar klanten honkvaste relaties op te bouwen.

Met visie op hef- en hijswerktuigen

Met kennis van zaken, zoveel mogelijk op de vraag van de klant inspelen, met standaard producten en hun toegevoegde waarde, “productkennis”.

Al meer dan 35 jaar zijn wij u graag van dienst. Wij zijn het juiste adres voor al uw benodigdheden op het gebied van heffen en hijsen. Onze experts staan voor u klaar om voor elke toepassing het beste product te kiezen. Wij bieden u een compleet aanbod van hef- en hijsmiddelen van onze topmerken Move-it, Prolift en Vabosafe.

Onze producten:

De producten in het programma van Vabotec worden aan de basis en tijdens het fabricatie proces streng gecontroleerd op conformiteit, kwaliteit (aan GS getoetste zekerheid) machinerichtlijnen 2006/42/EG. Deze stelling komt tot stand door een strikte samenwerking met TUV Rheinland.

U vraagt eenvoudig een offerte aan voor deze producten bij Vabotec of de door ons geselecteerde dealers. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar en eenvoudig te verkrijgen zowel in Nederland als Belgiƫ!

30426173042617

Informatie over Loopkatten.

Een loopkat is een karretje dat over een rail loopt en voorzien is van een hefinrichting om lasten op te tillen. Een loopkat loopt boven op de giek van een kraan, of over een balk die er loodrecht op kan bewegen. Een loopkat kan grote oppervlakken bestrijken.

Een elektrische motor drijft een loopkat aan, en de loopkatten worden aangedreven door een wormwiel. De werkomstandigheden en het type kraan zijn van invloed op de rijsnelheid. De haalketting drijft de takel aan en trekt handbediende takelkatten.

Een duwloopkat is verstelbaar voor verschillende balkbreedtes en kan overal op de kraanbaan of ligger gemonteerd worden.

Een duwloopkat is geschikt voor lage bouwhoogtes en de gesmeerde kogellagers zorgen voor een lag.

More info

tags: Takels – Soorten Takels – Handtakels – Veiligheid Takels – Gebruiksvoorwaarden Takels – 

Wenst u meer info over loopkatten kijk dan vlug op https://www.vabotec.com | vabotec.com

Veiligheid | Hijsen | Takeltuigen | Heffen En Hijsen | Heffen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Loopkatten

home ons bedrijf onze klanten producten contact producten atlas copco boormachines montage slijpmachines slaande gereedschappen perslucht accessoires luchtmotoren takels en loopkatten compressoren luchtverzorging milwaukee spuitmaterialen m adembescherming m schuurmaterialen diversen aanmelden producten atlas copco boormachines montage slijpmachines slaande gereedschappen perslucht accessoires luchtmotoren takels en loopkatten compressoren luchtverzorging home ons bedrijf onze klanten producten contact concept en design door betoweb .

rolbruggen hijsmaterialen hijsjukken contact formulier medewerkers wegbeschrijving nl fr en home raquo hijsmaterialen raquo manuele takels en loopkatten manuele takels en loopkatten in het aanbod van hoisting zijn de manuele takels en loopkatten een belangrijke categorie loopkatten specialisatie De kettingtakels rateltakels staaldraadtakels en loopkatten zijn de ideale tools voor wie moet hijsen aanspannen sjorren en verplaatsen. Gebruiksvriendelijke takels en loopkatten beveiligd tegen overlast ergonomisch in gebruik kwaliteit en stevig gebouwd mogelijkheid om licht en compact te installeren kettingtakels elephant s elephant c hoistmaxx chii ndtakel met kettingzak victory smv victory smv ex victory smv hpr mini handtakel elephant loopkatten elephant hoistmaxx ptii elephant hoistmaxx gtii klaploopkat met spindel elephant s loopkat met korte draaicirkel elephant s rateltakels elephant yii ya elephant yiii hoistmaxx lhii staaldraadtakels hoistmaxx Wat verstaan we onder loopkatten wrhii larr terug naar overzicht contacteer ons hoisting equipment n.v. Woestijnstraat b bornem t.

Het domein van Loopkatten

liftal home producten hijsmaterialen hijsbanden en rondstroppen specials hijsmagneten permanent hijsmagneet kettingtakels rateltakels elektrotakels loopkatten katrollen en kraanhaken caterpillar spare parts kettingwerk hijsogen codipro pewag rud jdt c ladingzekering sjormateriaal textiel klemgespen ratels haken loadbinders hefgereedschap intern transport staalkabel sluitingen rvs pbm s klimmateriaal loadcelss veerbalancers touwen verhuur keuring nieuws over ons contact zoeken home raquo producten raquo hijsmaterialen polyester hijsbanden polyester rondstroppen hijszakken en specials hijsmagneten aanlasogen en haken hijsklemmen kettingtakels rateltakels elektrotakels loopkatten katrollen en kraanhaken caterpillar spare parts copy liftal belgium bv powered by jouwweb .